Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ έχει ήδη δύο παιδιά και μιλά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού στην οικογένεια της. 

Η σύζυγός του Χριστόφορου Τορναρίτη μίλησε στην κάμερα του TvOne και απάντησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής "Όλα Για Σένα" σε ερωτήματα σχετικά με το στυλ, την μόδα, την οικογένεια αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού. 

Η σχεδιάστρια μόδας απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: 'Θα ήθελα αλλά δεν θα το επιχειρήσω. Μόνο και μόνο θα έλεγα λόγω χρόνου. Θεωρώ ότι τα παιδιά θέλουν την μητέρα τους να είναι όσο το περισσότερο γίνεται. Και αφού έχω ήδη δύο και πολεμώ με τον χρόνο μεταξύ οικογένειας και δουλειάς... Νομίζω είναι αρκετά."

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE