Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ μιλά για το τρίτο παιδί στην οικογένεια της - VIDEO

Η Ραμόνα Φίλιπ έχει ήδη δύο παιδιά και μιλά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού στην οικογένεια της. 

Η σύζυγός του Χριστόφορου Τορναρίτη μίλησε στην κάμερα του TvOne και απάντησε στην δημοσιογράφο της εκπομπής "Όλα Για Σένα" σε ερωτήματα σχετικά με το στυλ, την μόδα, την οικογένεια αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού. 

Η σχεδιάστρια μόδας απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού: 'Θα ήθελα αλλά δεν θα το επιχειρήσω. Μόνο και μόνο θα έλεγα λόγω χρόνου. Θεωρώ ότι τα παιδιά θέλουν την μητέρα τους να είναι όσο το περισσότερο γίνεται. Και αφού έχω ήδη δύο και πολεμώ με τον χρόνο μεταξύ οικογένειας και δουλειάς... Νομίζω είναι αρκετά."

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE