«Δεν κινδυνεύει από κανέναν ο Καλογερίδης» - Αναβλήθηκε η δικάσιμος

«Δεν κινδυνεύει από κανέναν ο Καλογερίδης» - Αναβλήθηκε η δικάσιμος

Το δικαστήριο ζήτησε, αν ο Χαράλαμπος Καλογερίδης μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, να βγει, αφού δεν κινδυνεύει από κανέναν, όπως σημειώθηκε.

Το πρωί της Πέμπτης (13/9) ο Χαράλαμπος Καλογερίδης, προσήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος, που έχει χαρακτηριστεί από την Αστυνομία ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο πρόσωπο», παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη σε σχέση με τη ληστεία του υποκαταστήματος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Αγίου Αθανασίου, που διαπράχθηκε στις 6 Μαρτίου 2018.

Η δικαστική διαδικασία αναβλήθηκε για τις 15 Οκτωβρίου, λόγω του ότι ο Καλογερίδης εμφανίστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και όπως ανέφερε δεν μπορούσε να απαντήσει στις κατηγορίες που θα του απαγγέλλονταν. Ζήτησε επίσης όπως του δοθεί χρόνος για να βρει δικηγόρο και για να μελετήσει το φάκελο.

Ζητήθηκε επίσης, ο 33χρονος να βγει από πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων αν έχει μπει, γιατί δεν κινδυνεύει από οποιονδήποτε.

Ο Καλογερίδης θα παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Πληροφορίες για πυροβολισμούς

Επεισοδιακή καταδίωξη λίγο μετά τις 15:30 στην περιοχή της Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό