ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο καταζητούμενος Χαράλαμπος Καλογερίδης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο καταζητούμενος Χαράλαμπος Καλογερίδης

Στη σύλληψη του καταζητούμενου, εδώ και καιρό, Χαράλαμπου Καλογερίδη προχώρησε την Κυριακή 3/6 η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη της δύναμης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην οποία έλαβαν μέρος άντρες του ΕΑΟ, των Αστυνομικών διευθύνσεων Λάρνακας και Λεμεσού κατόρθωσαν να συλλάβουν τον 33χρονο, ο οποίος,όπως αναφέρει έγκυρη πηγή κρυβόταν το τελευταίο διάστημα σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Ο Καλογερίδης, μεταξύ άλλων καταζητείτο για την ληστεία στην ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου στις 6 Μαρτίου και η σύλληψη του θεωρείται από την Αστυνομία ως επιτυχία, καθώς τον έψαχναν εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE