ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα άκρα εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση– «Στα δικαστήρια θα κριθεί η παρανομία»

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Στα άκρα εκπαιδευτικοί και Κυβέρνηση– «Στα δικαστήρια θα κριθεί η παρανομία»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, δήλωσε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε νομική καταγγελία εναντίον της Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (13/9) στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», ο κ. Φυλακτού είπε ότι «στο δικαστήριο θα κριθεί η παρανομία της Κυβέρνησης», σχετικά με το θέμα της γενικότερης απαξίωσης του θεσμοθετημένου διαλόγου.

Όπως δήλωσε ο κ. Φυλακτού, «Δεν έγινε πραγματικός διάλογος στις 4 Ιουνίου, όταν αποφασίστηκαν τα μέτρα για την Εκπαίδευση από το Υπουργικό Συμβούλιο», ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση προσπάθησε να παγιδεύσει τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, σημείωσε ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη εναντίον των εκπαιδευτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE