Όταν ο μεγάλος Γάλλος ποιητής εργαζόταν ως κτίστης στο Τρόοδος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν ο μεγάλος Γάλλος ποιητής εργαζόταν ως κτίστης στο Τρόοδος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις 15 Δεκεμβρίου 1878, ένα από τα πολλά πλοία που μετέφεραν ταξιδιώτες από την Αγγλία, αγκυροβόλησε στη Λάρνακα.

Οι Ευρωπαίοι ξεχύθηκαν στο λιμάνι της νέας αποικίας του στέμματος, έτοιμοι να εξερευνήσουν το νησί της Αφρόδιτης και να καταγράψουν τις εμπειρίες τους.

Ανάμεσά τους, με μια βαλίτσα στο χέρι, ο σημαντικότερος Γάλλος ποιητής και εκπρόσωπος του συμβολισμού του 20ου αιώνα, Άρθουρ Ρεμπώ.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE