Δεύτερη φύση έχουν γίνει οι «βουτιές» για τον Νεϊμάρ! Νέο θέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερη φύση έχουν γίνει οι «βουτιές» για τον Νεϊμάρ! Νέο θέατρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεύτερη φύση έχουν γίνει οι «βουτιές» για τον Νεϊμάρ, ο οποίος αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο φιλικό Βραζιλίας-Ελ Σαλβαδόρ επειδή προσπάθησε να εκμαιεύσει πέναλτι.

Με το σκορ 3-0 από το μισάωρο, ο σούπερ σταρ της Παρί Σ.Ζ. προσπάθησε για μία ακόμη φορά να εκβιάσει απόφαση του διαιτητή και «βούτηξε» μέσα στην περιοχή στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με το Ελ Σαλβαδόρ (5-0). Ο Αμερικανός ρέφερι Μαρούφο πάντως δεν «τσίμπησε» κι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Νεϊμάρ.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του Χρίστου

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του Χρίστου

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE