Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Κρήτη: Σώοι 21 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε απόκρημνη ακτή στα Φαλάσαρνα

Παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 10/09 από τις λιμενικές Αρχές της Κρήτης σε δύσβατη, απόκρημνη ακτή μεταξύ των περιοχών Σφηνάρι και Φαλάσαρνα Χανίων.

Πρόκειται για 21 άτομα, ανάμεσά τους έξι γυναίκες και τέσσερα παιδιά, που δήλωσαν ότι τους αποβίβασε σκάφος.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, ενώ τους δόθηκε τροφή και νερό. Είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μόνο μία έγκυος οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου για προληπτικούς λόγους.

Μετά την επίσημη καταγραφή και την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησής τους οι αρχές θα αποφασίσουν για το σημείο όπου θα μεταφερθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE