Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Άνδρας με ψαλίδι επιτέθηκε σε περαστικούς

Συναγερμός ξανά στο Παρίσι - Άνδρας με ψαλίδι επιτέθηκε σε περαστικούς

Ένας άντρας με ψαλίδι έχει μαχαιρώσει έναν ταχυδρόμο στον λαιμό και προσπάθησε να επιτεθεί σε άλλους περαστικούς, σύμφωνα με αναφορές τοπικών τηλεοπτικών καναλιών.

Ο επιτιθέμενος φέρεται να τραυματίστηκε από την αστυνομία και να συνελήφθη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην 11η συνοικία της πρωτεύουσας της Γαλλίας το πρωί της Δευτέρας (10/09), σύμφωνα με το κανάλι France 3, που επικαλέστηκε πηγές στην αστυνομίας. Ο άνθρωπος έχει ανακριθεί από την αστυνομία.

Το συμβάν έρχεται λιγότερο από 12 ώρες αφότου ένας άλλος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αφγανός υπήκοος, επιτέθηκε σε ανθρώπους με μαχαίρι και ένα σιδηρολοστό σε δύο ξεχωριστές θέσεις στο Παρίσι. Τουλάχιστον 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τον ύποπτο, τέσσερις από τους οποίους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.