ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: «Η τελευταία πρόταση της Κυβέρνησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ: «Η τελευταία πρόταση της Κυβέρνησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων, τοποθετήθηκε μετά τον αντιπρόεδρος της οργάνωσης και ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους, ο οποίος έκανε ξεκάθαρο ότι η τελευταία πρόταση της Κυβέρνησης για την παιδεία, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Όπως επισήμανε ο κ. Σωκράτους, το πιο πάνω, αποφάσισε το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ, ενώ σημειώνει ότι γι’ αυτό τον λόγο επιβάλλονται οι εντατικές διαβουλεύσεις.

Μάλιστα, ο κ. Σωκράτους αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που πρέπει να έχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι οποίες, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι:

  1. Η διασφάλιση της ενότητας μεταξύ των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων, πράγμα που επιβεβαιώθηκε σήμερα για μια ακόμα φορά, στη βάση των κοινών στόχων που οριοθετήθηκαν όταν ξεκινούσε αυτός ο αγώνας.
  2. Η προσήλωση στον στόχο της εξεύρεσης λύσης, μέσα από σοβαρές προτάσεις, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης για υπέρβαση του αδιεξόδου.

Ο κ. Σωκράτους πρόσθεσε ότι, δεν αξίζει να σχολιάσει τα περί μυστικών συνάξεων και συμφωνιών, συνδιαμορφώσεων, παραιτήσεων και άλλα πολλά.

«Το τελευταίο δίμηνο ακούσαμε πολλά τέτοια, γι' αυτό και δεν μου προξενούν πλέον καμία έκπληξη. Αυτή τη στιγμή ο εκπαιδευτικός κόσμος αναμένει από τις ηγεσίες του να είναι ενωμένες, υπεύθυνες και σοβαρές. Αλλά και ο εκπαιδευτικός κόσμος θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και σίγουρος ότι οι Εκπαιδευτικές Οργανώσεις θα πράξουν το καλύτερο!», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top