Σε αμηχανία ο Δώρος Παναγίδης: Οι on air ερωτήσεις που τον έφεραν σε δύσκολη θέση - VIDEO

Σε αμηχανία ο Δώρος Παναγίδης: Οι on air ερωτήσεις που τον έφεραν σε δύσκολη θέση - VIDEO

Απίστευτες στιγμές στον αέρα του Splash. Μετά από προβολή της συνέντευξης του Γιώργου Γερολυμάτου, η ομάδα της εκπομπής αναφέρθηκε σε... σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Όσο δεν είχε επανέλθει ακόμη ο ήχος, η Μαντώ Γαστεράτου ρώτησε κάτι το Δώρο Παναγίδη, ο οποίος καθόταν δίπλα της, με εκείνον να της απαντά «ναι».

«Ναι; Κι εσυ;», είπε τότε έκπληκτη η παρουσιάστρια.

Όταν συνειδητοποίησαν πως ο διάλογος δεν ακούστηκε η ερώτηση on air, τότε ξεκίνησαν να επαναλάβουν όσα είπαν.

Εμφανώς ο Δώρος Παναγίδης ήρθε σε αμηχανία και είπε: «Δεν το θεωρώ παρενόχληση. Θα σου πω τώρα τι μου έκανε ρε Μαντώ; Έλα… Εντάξει».

Ο πρώην παίκτης του Power of Love δεν ήθελε να εξηγήσει κάτι παραπάνω και ανέφερε πως προσπαθεί να το διαχειρίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.