Mήνυμα προς τον ΚΟΣΜΟ – Σχόλιο για τη ΦΟΥΡΝΙΑ Κύπριων παικτών

Mήνυμα προς τον ΚΟΣΜΟ – Σχόλιο για τη ΦΟΥΡΝΙΑ Κύπριων παικτών

Ο Γιώργος Βασιλείου μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Νορβηγία.

Αναλυτικά:

 «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα κακό πρώτο μέρος, προσπαθήσαμε περισσότερο στο δεύτερο. Υπάρχουν και άλλα ματς, πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα μας, αν δεν βελτιωθούμε θα μείνουμε στάσιμοι.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας με την Σλοβενία. Να μας στηρίξουν.

Υπάρχει μια φουρνιά με νεαρούς παίκτες που θέλουν χρόνο και εμπειρίες. Πρέπει να βλέπουμε το σπίτι μας και να βελτιωθούμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.