ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Λύση» από Ζέτα και Καδή – Αποδεκτές προτάσεις εκπαιδευτικών

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Λύση» από Ζέτα και Καδή – Αποδεκτές προτάσεις εκπαιδευτικών

Αναθεωρημένη πρόταση για εκτόνωση της κρίσης στην Παιδεία ετοιμάζεται στο Προεδρικό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ, Υπουργός Εργασίας και Υπουργός Γεωργίας ετοιμάζουν νέα πρόταση της Κυβέρνησης, που θα ικανοποιεί τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Ζέτα Αιμιλιανίδου και Κώστας Καδής, ως αποτέλεσμα παρασκηνιακών διαβουλεύσεων, επιχειρούν να σταματήσουν τον πόλεμο που μαίνεται εδώ και δυο μήνες.

Όπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε τη συγκατάθεσή του για μια νέα κυβερνητική πρόταση που θα περιέχει προτάσεις από την ΠΟΕΔ, την ΟΕΛΜΕΚ και την ΟΛΤΕΚ.

Εξάλλου, κοινή συνεδρίαση πραγματοποιούν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις για να εξετάσουν τόσο τις αποφάσεις της Κυβέρνησης όσο και τα επόμενα βήματά τους.

Παρατηρείται δε έντονο παρασκήνιο και μια τιτάνια προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων μερών για να αρχίσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

Πάντως, η ΠΟΕΔ και τα μέλη της ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους μαθητές, διανέμοντας κανονικά τα σχολικά βιβλία της νέας περιόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE