Μητρία διέταξε το γιο της να βιάσει με την παρέα του και να σκοτώσει την 9χρονη κόρη του συζύγου της

Μητρία διέταξε το γιο της να βιάσει με την παρέα του και να σκοτώσει την 9χρονη κόρη του συζύγου της

Ακόμα ένα ειδεχθές έγκλημα στην Ινδία έχει ξεσηκώσει σάλο στην κοινή γνώμη και έχει σοκάρει το παγκόσμιο. Μητριά έβαλε τον 14χρονο γιο της και άλλους φίλους του να κακοποιήσουν και να βιάσουν την 9χρονη κόρη του συζύγου της.

 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στην Ινδία η «αρρωστημένη» σύζυγός φαίνεται να ζήλευε παθολογικά το σύζυγό της, ο οποίος έτρεφε ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη στην κορούλα του, γεγονός που την εξόργισε και «διέταξε» το γιο της, ηλικίας 14 ετών μαζί με άλλους φίλου τους (14 και 19 ετών) να την βασανίσουν, να την βιάσουν, να τεμαχίσουν το σώμα της με τσεκούρι και να την πετάξουν μέσα σε θάμνους.

Ο πατέρας που αναζητούσε την κόρη του εδώ και 12 μέρες, κατήγγειλε την εξαφάνιση της στην Αστυνομία και την Τρίτη 4/9 η 9χρονη βρέθηκε δολοφονημένη ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι της.

Μάλιστα όπως σημειώνεται η 36χρονη ήταν μπροστά την ώρα του εγκλήματος και συμμετείχε την ώρα που οι έφηβοί της αφαιρούσαν τη ζωή με τσεκούρι ενώ  για το ειδεχθές έγκλημα έγιναν 5 συλλήψεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.