ΜΑΚΑΡΕΙΟ-6ΧΡΟΝΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση - Οι λεπτομέρειες του περιστατικού

ΜΑΚΑΡΕΙΟ-6ΧΡΟΝΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση - Οι λεπτομέρειες του περιστατικού

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το 6χρονο αγοράκι που κατανάλωσε φυτοφάρμακο την Τετάρτη (5/9) στην Πάφο.

Το αγοράκι, που κατάγεται από τη Ρουμανία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε ημικωματώδη κατάσταση το απόγευμα της Τετάρτης, για να δοθεί η οδηγία όπως γίνει μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού ετοίμασε το φυτοφάρμακο μέσα σε νερό για τον κήπο όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας άρχισε να κλαίει.

Ενώ η ίδια μετέβη στο άλλο δωμάτιο με σκοπό να το φροντίσει, το άτυχο 6χρονο αγοράκι προέβη σε κατάποση του φυτοφαρμάκου.

Αυτό δεν έγινε εγκαίρως αντιληπτό, παρά μόνο όταν το παιδί άρχισε να νιώθει ζαλάδες.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο διασωλημένο, αφού του έγινε πλύση στομάχου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE