ΜΑΚΑΡΕΙΟ-6ΧΡΟΝΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση - Οι λεπτομέρειες του περιστατικού

ΜΑΚΑΡΕΙΟ-6ΧΡΟΝΟ: Σε κρίσιμη κατάσταση - Οι λεπτομέρειες του περιστατικού

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το 6χρονο αγοράκι που κατανάλωσε φυτοφάρμακο την Τετάρτη (5/9) στην Πάφο.

Το αγοράκι, που κατάγεται από τη Ρουμανία, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου σε ημικωματώδη κατάσταση το απόγευμα της Τετάρτης, για να δοθεί η οδηγία όπως γίνει μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού ετοίμασε το φυτοφάρμακο μέσα σε νερό για τον κήπο όταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας άρχισε να κλαίει.

Ενώ η ίδια μετέβη στο άλλο δωμάτιο με σκοπό να το φροντίσει, το άτυχο 6χρονο αγοράκι προέβη σε κατάποση του φυτοφαρμάκου.

Αυτό δεν έγινε εγκαίρως αντιληπτό, παρά μόνο όταν το παιδί άρχισε να νιώθει ζαλάδες.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο διασωλημένο, αφού του έγινε πλύση στομάχου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE