ΠΑΦΟΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 6χρονο αγοράκι- Ήπιε φυτοφάρμακο

ΠΑΦΟΣ: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 6χρονο αγοράκι- Ήπιε φυτοφάρμακο

Μεταφέρθηκε επειγόντως από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν να αναφέρουν ότι η ζώη του παιδιού βρίσκεται σε σοβαρότατο κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ήταν γύρω στις 16:45 όταν με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, 6χρονο αγοράκι σε ημικωματώδη κατάσταση.

Αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, διασωληνώθηκε και εσπευσμένα δόθηκε η οδηγία όπως γίνει μεταφορά στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία κρίνοντας ότι η κατάσταση της υγεία του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Όπως πληροφορούμαστε ο 6χρονος  κατάποσε φυτοφάρμακο το οποίο βρήκε στην οικία του.

 

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.