Η απάντηση Κίρζη στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ πρόταση Κλεάνθη Γεωργιάδη για ΚΑΡΤΑ και Απολλωνίστες

Η απάντηση Κίρζη στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ πρόταση Κλεάνθη Γεωργιάδη για ΚΑΡΤΑ και Απολλωνίστες

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης στη διάσκεψη για την παρουσίαση της συνεργασίας με Stoiximan ρωτήθηκε και για το αν ο κόσμος του Απόλλωνα ίσως να υιοθετήσει την πρόταση που είχε γίνει από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη πριν το ματς με Βασιλεία.

Τότε ο κ. Γεωργιάδης σε μια δήλωση που συζητήθηκε είχε πει στους φίλους του Απόλλωνα πως θα μπορούσαν να εκδώσουν κάρτα και την επόμενη ημέρα να πάνε να διαγραφούν από το μητρώο.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που δέχθηκε και το αν ο κόσμος του Απόλλωνα ίσως να έρθει πιο μαζικά στα ευρωπαϊκά λόγω των ομάδων που είναι στον όμιλο αναφέρθηκε και στην εν λόγω πρόταση του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας την λάθος.

Δείτε τι είπε:

«Αυτή η πρόταση είναι λάθος. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για κάτι που αγαπούμε. Σέβομαι την απόφαση κάποιων αλλά είναι νόμος της πολιτείας. Δεν το αποφασίσαμε εμείς»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE