Η απάντηση Κίρζη στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ πρόταση Κλεάνθη Γεωργιάδη για ΚΑΡΤΑ και Απολλωνίστες

Η απάντηση Κίρζη στην ΠΑΡΑΞΕΝΗ πρόταση Κλεάνθη Γεωργιάδη για ΚΑΡΤΑ και Απολλωνίστες

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης στη διάσκεψη για την παρουσίαση της συνεργασίας με Stoiximan ρωτήθηκε και για το αν ο κόσμος του Απόλλωνα ίσως να υιοθετήσει την πρόταση που είχε γίνει από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Κλεάνθη Γεωργιάδη πριν το ματς με Βασιλεία.

Τότε ο κ. Γεωργιάδης σε μια δήλωση που συζητήθηκε είχε πει στους φίλους του Απόλλωνα πως θα μπορούσαν να εκδώσουν κάρτα και την επόμενη ημέρα να πάνε να διαγραφούν από το μητρώο.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων που δέχθηκε και το αν ο κόσμος του Απόλλωνα ίσως να έρθει πιο μαζικά στα ευρωπαϊκά λόγω των ομάδων που είναι στον όμιλο αναφέρθηκε και στην εν λόγω πρόταση του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας την λάθος.

Δείτε τι είπε:

«Αυτή η πρόταση είναι λάθος. Όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για κάτι που αγαπούμε. Σέβομαι την απόφαση κάποιων αλλά είναι νόμος της πολιτείας. Δεν το αποφασίσαμε εμείς»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE