ΤΕΛΟΣ… Ήρθε Κύπρο το καλοκαίρι όμως ΦΕΥΓΕΙ ξαφνικά!

ΤΕΛΟΣ… Ήρθε Κύπρο το καλοκαίρι όμως ΦΕΥΓΕΙ ξαφνικά!

Ο Κώστας Γιαννούλης αποτελεί παρελθόν από τη Πάφο.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε φέτος και στο πρώτο του επίσημο ματς κόντρα στην Ανόρθωση ήταν πολύ καλός, θα αποχωρήσει από το συγκρότημα του Πρέσλι για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Η εξέλιξη αυτή είναι αλήθεια πως ξάφνιασε μιας και κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο και τώρα η Πάφος θα αναγκαστεί να πορευτεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, που καλά-καλά δεν ξεκίνησε, χωρίς έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE