ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του Υπουργικού αναμένει η ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Επίσημη ενημέρωση για την απόφαση του Υπουργικού αναμένει η ΠΟΕΔ

Η ΠΟΕΔ αναμένει να της γνωστοποιηθεί επίσημα η σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσω της οποίας τροποποιείται η απόφασης της 4ης Ιουλίου 2018 για τον εξορθολογισμό της απασχόλησης των εκπαιδευτικών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της οργάνωσης Φίλιος Φυλακτού.

 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η σχετική επιστολή-ενημέρωση του Υπουργικού έχει ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικά στους εκπαιδευτικούς της δημοτικής εκπαίδευσης.
 
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης της Γραμματείας της ΠΟΕΔ, ο κ. Φυλακτού αναφέρθηκε εξάλλου σε αίτημα προς το Υπουργείο Παιδείας, να δοθούν διευκολύνσεις ώστε να παραστούν αύριο, Τετάρτη, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, όπου θα συζητηθεί το θέμα της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Σύμφωνα με τον κ. Φυλακτού, ακόμη δεν έχουν λάβει απάντηση από το Υπουργείο σχετικά με την παραχώρηση αυτής της διευκόλυνσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE