215 διαμερίσματα πουλά η Τρ. Κύπρου – Από €40.000 μέχρι €492.000 (Pics)

215 διαμερίσματα πουλά η Τρ. Κύπρου – Από €40.000 μέχρι €492.000 (Pics)

215 διαμερίσματα βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων της Τράπεζας Κύπρου με τις τιμές να ξεκινούν από τις 40 χιλιάδες και να φτάνουν μέχρι και το μισό εκατομμύριο.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

40.500 ευρώ στοιχίζει το φθηνότερο διαμέρισμα που διαθέτει προς πώληση αυτή τη στιγμή η Τράπεζα Κύπρου, ανάμεσα σε άλλα 215 τα οποία βρίσκονται στην ιστοσελίδα της REMU, με τιμές που φθάνουν μέχρι και το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Από αυτά τα 215 έχουν ήδη πωληθεί τα 25, ανάμεσα τους και το φθηνότερο διαμέρισμα που κατείχε μέχρι πρότινος η Τράπεζα Κύπρου και επρόκειτο για διαμέρισμα στην Κάτω Πάφο, αξίας 21 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE