ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις Κεντρικές τρία πρόσωπα - Έκαψαν πλυντήριο αυτοκινήτων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στις Κεντρικές τρία πρόσωπα - Έκαψαν πλυντήριο αυτοκινήτων

Στην άμεση καταχώρηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, υπόθεσης εμπρησμού, για εκδίκαση της, προχώρησε την Δευτέρα (3/9) η Αστυνομία, εναντίον τριών προσώπων, οι οποίοι θα παραμείνουν υπό κράτηση σύμφωνα με οδηγίες του Δικαστηρίου, για σκοπούς εκδίκασης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορά εμπρησμό πλυντηρίου οχημάτων, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας και διαπράχθηκε γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα της 23ης Αυγούστου, 2018. Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, η πυρκαγιά είχε τεθεί κακόβουλα και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο υποστατικό.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τριών υπόπτων, ηλικίας 28, 29 και 47χρόνων, στη βάση Δικαστικών ενταλμάτων που εξασφαλίστηκαν μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον τους.

Ακολούθως της σύλληψης τους, εναντίον των τριών υπόπτων είχαν εκδοθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διατάγματα προσωποκράτησης τους για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων, τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου η Αστυνομία προχώρησε στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση της.

Το Δικαστήριο παρέπεμψε τους τρεις κατηγορούμενους σε απευθείας Δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας και διέταξε όπως οι τρεις τους παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου, στις 20 Σεπτεμβρίου, 2018.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε αναλάβει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.