ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με μαχαίρι, σμίλες και μπαστούνι έκοβε βόλτες 28χρονος- Καταζητείτο και για τον εμπρησμό πλυντηρίου αυτοκινήτων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με μαχαίρι, σμίλες και μπαστούνι έκοβε βόλτες 28χρονος- Καταζητείτο και για τον εμπρησμό πλυντηρίου αυτοκινήτων

Πρόσωπο ηλικίας 28 ετών εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση εμπρησμού, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 26/8 στη Λευκωσία. 

 
Ο 28χρονος, αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, συνελήφθη γύρω στις 11.45μ.μ. δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία, που διαπράχθηκε στις 23 Αυγούστου.
 
Ο 28χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του και σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν επιθετικά όργανα (μαχαίρι, μπαστούνι, σμίλες) και μαχαίρια. Ο νεαρός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων και μαχαιροφορίας.
 
Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας, ενώ υποβλήθηκε σε έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE