Κρύψε να περάσουμε κουμπάρε

Κρύψε να περάσουμε κουμπάρε

Μια έκφραση που κατέστρεψε και διαλύει μέρα με τη μέρα ετούτο τον τόπο!

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Τρανό παράδειγμα η ακαταλληλότητα αρκετών σχολείων τα οποία θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τους μαθητές μας και που κάποιοι θυμήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και μετά την κόντρα συνδικαλιστών - υπουργείου.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι ακατάλληλες εγκαταστάσεις δεν καταστράφηκαν ούτε χθες, ούτε προχθές αλλά εδώ και χρόνια, χωρίς ωστόσο κανείς να αντιδράσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE