Κρύψε να περάσουμε κουμπάρε

Κρύψε να περάσουμε κουμπάρε

Μια έκφραση που κατέστρεψε και διαλύει μέρα με τη μέρα ετούτο τον τόπο!

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Τρανό παράδειγμα η ακαταλληλότητα αρκετών σχολείων τα οποία θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τους μαθητές μας και που κάποιοι θυμήθηκαν τις τελευταίες ημέρες και μετά την κόντρα συνδικαλιστών - υπουργείου.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτές οι ακατάλληλες εγκαταστάσεις δεν καταστράφηκαν ούτε χθες, ούτε προχθές αλλά εδώ και χρόνια, χωρίς ωστόσο κανείς να αντιδράσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE