ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο και τον πήγαν στο κελί

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ενεπλάκη σε τροχαίο και τον πήγαν στο κελί

Παραπάνω άτυχος στην ατυχία του στάθηκε 21χρονος στη Λάρνακα.

Γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 03/09 μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν σε συγκεκριμένη οδό στη Λάρνακα όπου εντόπισαν πρόσωπο ηλικίας 21 χρόνων το οποίο είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ στο σημείο, ο 21χρονος θεάθηκε να προσπαθεί να αφαιρέσει από τη θήκη της μοτοσικλέτας του, ένα δέμα το οποίο όπως διαπιστώθηκε, περιείχε γύρω στα 956 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 21χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη αμέσως για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, εντοπίστηκε σε κοντινό σημείο μια νάιλον τσάντα η οποία περιείχε γύρω στα 90 γραμμάρια κάνναβης.

Σύμφωνα με μαρτυρία η οποία διερευνάται από την Αστυνομία, ο 21χρονος είχε θεαθεί να ρίχνει τη τσάντα στο σημείο αμέσως μετά την οδική σύγκρουση.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ Λάρνακας σε συνεργασία με την Τροχαία Λάρνακας διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE