Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Δεν έχω αντιληφθεί αν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις απέρριψαν την πρόταση Αναστασιάδη»

Κ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: «Δεν έχω αντιληφθεί αν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις απέρριψαν την πρόταση Αναστασιάδη»

«Ξεκάθαρη» χαρακτήρισε την πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόδρομος Προδρόμου, ανέφερε ότι δεν έχει αντιληφθεί αν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις απέρριψαν αυτή την πρόταση.

Εξήγησε ότι στις 23 Αυγούστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε σε συναινετικό κείμενο με τις εισηγήσεις των εκπαιδευτικών οργανώσεων, το οποίο μάλιστα άλλαξε τις αποφάσεις του Υπουργικού.

Την Πέμπτη (30/8), πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος πρότεινε, στη βάση των όσων συμφωνήθηκαν, να συζητηθούν όλα από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο και αν διαφοροποιηθεί οτιδήποτε μέσα από το διάλογο, τότε να αναθεωρηθούν και αντικατασταθούν αποφάσεις που έχουν εφαρμοστεί τώρα.

Mε καλή θέληση, πρόσθεσε, υπάρχουν λύσεις, απορρίπτοντας τη θέση της ΟΕΛΜΕΚ ότι τα μέτρα δεν ήταν πολιτική της κυβέρνησης. Όπως ανέφερε έγινε μελέτη από εμπειρογνώμονες και προηγήθηκε έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Υπογράμμισε δε ότι η ΟΕΛΜΕΚ προετοίμασε πέρυσι βιβλιαράκι 91 σελίδων με εισηγήσεις, άρα οι οργανώσεις δεν μπορούν να λένε πως δεν διεξήχθη διάλογος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE