ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα εν κινήσει- Το εγκατέλειψε ο οδηγός- ΒΙΝΤΕΟ

ΛΈΥΚΩΣΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε όχημα εν κινήσει- Το εγκατέλειψε ο οδηγός- ΒΙΝΤΕΟ

Νέο περιστατικό με αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες αυτή τη φορά στη Λευκωσία. Δεν πέρασαν δύο ώρες από παρόμοιο περιστατικό σε όχημα στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ξέσπασε φωτιά στο όχημα ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει γύρω στις 12:00 της Πέμπτης 30/8 με αποτέλεσμα ο οδηγός να το εγκαταλείψει στο δρόμο άρον άρον, ενώ κλήση για κατάσβεση της πυρκαγιάς δέχθηκε και η πυροσβεστική.

Στο σημείο (πλησίον του ξενοδοχείου HILTON) βρίσκεται όχημα της Δύναμης ώστε να κατασβηστεί η φωτιά, ενώ γίνονται και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να απομακρυνθεί το όχημα από το δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα Cy Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE