ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες σε πολυσύχναστη λεωφόρο- ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες σε πολυσύχναστη λεωφόρο- ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γύρω στις 10:15 της Πέμπτης 30/8 όταν όχημα που κινείτο στην πολυσύχναστη λεωφόρο της Λεμεσού, τυλίχτηκε στις φλόγες, αναγκάζοντας τον οδηγό να το εγκαταλείψει και να το σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο, Πυροσβεστική καθώς και περιπολικό της Αστυνομίας, από τη μια για να σβήσουν τη φωτιά και από την άλλη για να διερευνηθούν τα αίτια, με τις ζημιές στο αυτοκίνητο να είναι εκτεταμένες.

 

Δείτε το βίντεο:

Ι.Μ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE