ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Κατέληξε γυναίκα εγκαυματίας

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Κατέληξε γυναίκα εγκαυματίας

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική στις 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ, κατέληξε στις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/8) γυναίκα εγκαυματίας, 83 ετών.

Η άτυχη 83χρονη νοσηλευόταν στο ΚΑΤ από τη μαύρη εκείνη Δευτέρα που συντάραξε το Πανελλήνιο.

Είχε προηγηθεί την περασμένη Κυριακή (ανακοινώθηκε, ωστόσο, τη Δευτέρα) ένας 78χρονος εγκαυματίας που πέθανε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Συνολικά 15 τραυματίες έχουν καταλήξει στα νοσοκομεία από το βράδυ της 23ης Ιουλίου έως και σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE