ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Προεδρικό ο Συλλούρης – Είδε και τους εκπαιδευτικούς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Προεδρικό ο Συλλούρης – Είδε και τους εκπαιδευτικούς

Συνάντηση με τις ηγεσίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων είχε το πρωί της Τετάρτης (29/8) ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ο Δημήτρης Συλλούρης μετέφερε «ένα πακέτο ιδεών», όπως είπε ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Γιάννος Σωκράτους.

Όπως εξήγησε ο κ. Σωκράτους, ο Πρόεδρος της Βουλής μετά την παρουσία του στην Επιτροπή Εργασίας, θέλησε να μεταφέρει στους εκπαιδευτικούς τις δικές του ιδέες.

Ακολούθως, ο κ. Συλλούρης μετέβη στο Προεδρικό σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης που επικρατεί στο μέτωπο της Παιδείας.

Στις 13:00 αναμένεται να ξεκινήσει η κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παιδείας και Εργασίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Παρόντες θα είναι ο Υπουργός Παιδείας, οι οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, ο Γενικός Ελεγκτής και εκπρόσωποι του Υπουργού Οικονομικών και της Νομικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE