ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ: «Ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο» - Πυρά προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

ΧΑΜΠΙΑΟΥΡΗΣ: «Ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο» - Πυρά προς εκπαιδευτικές οργανώσεις

Σεβαστό χαρακτήρισε το δικαίωμα των εκπαιδευτικών στη διαμαρτυρία ο Υπουργός Παιδείας.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου το πρωί της Τετάρτης (29/8) και στον απόηχο της μεγάλης διαδήλωσης, σημείωσε ότι παρακολούθησε την πορεία των εκπαιδευτικών.

Είπε ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν.

Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα, ο Κώστας Χαμπιαούρης επέμεινε ότι πρέπει να γίνει διάλογος, χωρίς ωστόσο να μιλά για απόσυρση των προτάσεων του Προέδρου Αναστασιάδη.

Όπως σημείωσε, «ο Πρόεδρος αφιέρωσε επτά ώρες για διάλογο με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις», ενώ απέρριψε τη θέση ότι δεν έγινε διάλογος.

Κατηγόρησε δε τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ότι δεν βοήθησαν στη διαδικασία του διαλόγου.

Χαρακτήρισε, ταυτόχρονα, «δείγμα δημοκρατίας» το ότι ο ανώτατος άρχοντας του τόπου παρακάθισε σε διάλογο με τους εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE