Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Η Γιουνγκ Μπόις ήταν στα σχοινιά, αφού μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ άνοιξε από νωρίς το σκορ με τον Χάιροβιτς (7’). Ωστόσο οι πρωταθλητές Ελβετίας αντέδρασαν. Δύο γκολ του Γάλλου στράικερ Γκιγιόμ Οαρό μέσα σε ένα δίλεπτο (64’, 66’) γύρισαν την κατάσταση και με το 1-2 την έστειλαν στους χρυσοφόρους ομίλους.
Εκεί θα βρεθεί και ο Άγιαξ. Οι Ολλανδοί υπερασπίστηκαν το 3-1 του Άμστερνταμ, έχασαν μάλιστα και πέναλτι στο πρώτο μέρος και τελικά πήραν το 0-0 που τους έδωσε την πρόκριση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




