Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά πρόεδρε… (Ο Πιέρος Σωτηρίου και η ΤΡΙΑΔΑ)

Είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά πρόεδρε… (Ο Πιέρος Σωτηρίου και η ΤΡΙΑΔΑ)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης απέδειξε εν πολλάκις πως ξέρει να κλείνει έξυπνα deal.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην ομάδα τουλάχιστον τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούν να πωληθούν και να φέρουν στα ταμεία του συλλόγου αρκετό χρήμα. Είναι αυτό που λέμε πως έχουν μεταπωλητική αξία.

Πρόκειται για τους Σάλαϊ, Ζαχίντ και Αλ-Τάμαρι. Αυτή (κυρίως) η τριάδα αν διαχειριστεί σωστά από τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να πωληθεί σε ψηλά ποσά (όπως για παράδειγμα ο Πιέρος) και έτσι οι γαλαζοκίτρινοι μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν.

Σαφώς όμως τώρα ΟΛΟΙ στον ΑΠΟΕΛ είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον μεθαυριανό (30/8) επαναληπτικό με την Αστάνα και θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE