«Κλεμμένος» ο τίτλος της εκπομπής της Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλεμμένος» ο τίτλος της εκπομπής της Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εκπομπή - προκάτοχος του ονόματος "Όλα Καλά" είναι ψυχαγωγική και παίζει κι αυτή στην μεσημεριανή ζώνη, μόνο που μετρά χρόνα παρουσίας στην tv.

Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου φέρει την ονομασία "Όλα Καλά". Όμως η εκπομπή «Όλα Καλά» έκανε πρεμιέρα την περασμένη χρονιά στο

Μακεδονία TV και συνεχίζεται και φέτος. 

Παρουσιαζόταν καθημερινά στις 14:00 με την Μαρία Λουΐζα Βούρου να κρατά τα ηνία της εκπομπής.

Στο πλευρό της ήταν ο Τάσος Ριζόπουλος, η Στεφανία Δεληπούλιου, η Λευτέρη Βουτσά και η Σοφία Αλατζά. Η θεματολογία της περιλάμβανε πιπεράτα θέματα της showbiz, ιδιαίτερες συνεντεύξεις με αγαπημένα πρόσωπα του lifestyle, αστρολογία, stylish προτάσεις μόδας και άλλα lifestyle θέματα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE