Έξαλλη η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Alpha – Η ηχορρύπανση που αναστάτωσε το 18μηνο βρέφος της – VIDEO
28.08.2018 - 11:11
Η ηχορρύπανση αναστάτωσε την ηθοποιό και την οικογένειά της και η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha 'Μπλε' δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον εκνευρισμό της.
Η Μέλανη Στέλιου με μια ανάρτησή της την Δευτέρα, 27/8, εξέφρασε πόσο έξαλλη έγινε από την ηχορρύπανση της συναυλίας στο σχολείο του Κάτω Πύργου που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από την οικία της.
Αποτέλεσμα αυτού να μην μπορεί ο 18 μηνών γιος της να κοιμηθεί από την μουσική και να κλαίει απαρηγόρητα.
Όπως έγραψε η Μέλανη Στέλιου: «Εδώ και 3 ώρες ένα 18 μηνο βρέφος κλαίει απαρηγόρητα γιατί κάθε φορά που πάει να τον πάρει ο ύπνος ξυπνά από την μουσική της συναυλίας στο δημοτικό σχολείο του Πύργου που διοργάνωσε ο πολιτιστικός όμιλος του χωριού. Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που θίγει τα δικαιώματα της ελευθερίας του άλλου. Πολιτισμός είναι να σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου .... εύγε και εις ανώτερα .... Υ.Γ το σπίτι μου δεν είναι μέσα στο δημοτικό αν σας ξεγελά ο ήχος αλλά βρίσκεται σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά.»
Ακολουθεί το video που μοιράστηκε η Μέλανη Στέλιου στα social media:
Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.