Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Δυστυχώς, με τον χειρότερο τρόπο έληξε η έρευνα για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας  που κατέπεσε νωρίτερα έξω από τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού Τ-2 εντοπίστηκε νεκρός.

Νωρίτερα, σώος είχε εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, ο οποίος είχε προλάβει και είχε κάνει χρήση της εκτινασσόμενου καθίσματος.

Το αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε δέκα λεπτά πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης 28/08, 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.