Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Δυστυχώς, με τον χειρότερο τρόπο έληξε η έρευνα για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας  που κατέπεσε νωρίτερα έξω από τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού Τ-2 εντοπίστηκε νεκρός.

Νωρίτερα, σώος είχε εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, ο οποίος είχε προλάβει και είχε κάνει χρήση της εκτινασσόμενου καθίσματος.

Το αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε δέκα λεπτά πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης 28/08, 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE