ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ: 'Ήθελαν να σώσουν το γόητρο τους' - Εξήγηση για δωρεάν μετοχές

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ: 'Ήθελαν να σώσουν το γόητρο τους' - Εξήγηση για δωρεάν μετοχές

«Θα έθιγε το γόητρό τους» η παραδοχή ότι απέτυχαν.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Τούτο δήλωσε ο Γενικός Ελεγκτής, καλούμενος να εξηγήσει τι εννοούσε όταν μίλησε για γινάτι του Υπουργού Οικονομικών για δωρεάν παραχωρήσεις μετοχών του Συνεργατισμού.

Αν και, όπως είπε, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έστειλε ήδη από τις 5 Μαρτίου 2015 επιστολή για να εκφράσει ανησυχίες για τον αριθμό προσωπικού και Μη Εξυπηρετούμενες Χορηγίες, εντούτοις επέμεναν για τις δωρεάν μετοχές.

Όπως ισχυρίστηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο Χάρης Γεωργιάδης «κορόιδευε ακόμα και τις εποπτικές αρχές».

Παρέθεσε δε σημείωμα του Διονύση Διονυσίου, τέως Επικεφαλής της Μονάδας Διαχείρισης για το Συνεργατισμό του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο χαρακήριζε «πρόκληση για τη ΣΚΤ» την παραχώρηση δωρεάν μετοχών τον Αύγουστο του 2017.

«Ατού ο Γαβρίλης» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE