ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Τα μέλη της Επιτροπείας είχαν συμφέροντα στα ΣΠΙ» - Έντονος ο Μαλιώτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Τα μέλη της Επιτροπείας είχαν συμφέροντα στα ΣΠΙ» - Έντονος ο Μαλιώτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τη σειρά του για την κατάθεση στην Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού πήρε μετά τον Παναγιώτη Φιλίππου ο Γρηγόρης Μαλιώτης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Το μέλος της Επιτροπείας της ΣΚΤ από τις 26.6.2010 μέχρι τις 20.10.2013 στάθηκε στον ρόλο της των γραμματειών των ΣΠΙ.

Όπως κατήγγειλε, τα ΣΠΙ ήταν «ανεξάρτητα και ανεξέλεγκτα» χωρίς να καθορίζονται οι ρόλοι της επιτροπής ελέγχου της ΣΚΤ και των γραμματειών.

Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τα 9 μη ανεξάρτητα μέλη της Επιτροπείας είχαν συμφέροντα στα επί μέρους Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα

Μάλιστα, ερωτηθείς για την δική του θέση, δήλωσε ότι «του ζητήθηκε ευγενικά να παραιτηθεί το 2013».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE