ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Οι γραμματείς έκαναν πάρτυ με τα δάνειά τους» - Κατάθεση Φιλίππου με ερωτήματα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: «Οι γραμματείς έκαναν πάρτυ με τα δάνειά τους» - Κατάθεση Φιλίππου με ερωτήματα

Συνεχίζονται τη Δευτέρα (27/8) οι ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Στο «εδώλιο» κάθισε πρώτος ο Παναγιώτης Φιλίππου, πρόεδρος Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας από τις 15.9.2012 μέχρι τις 15.11.2012.

Ο κ. Φιλίππου ρωτήθηκε επίμονα από τον Γεώργιο Χαραλάμπους της Ερευνητικής Επιτροπής για τις χορηγίες που έπαιρναν τα μέλη της ΣΚΤ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «οι γραμματείς έκανα πάρτυ με τα δάνεια που έπαιρναν τα μέλη» κάτι που δεν διέψευσε ο κ. Φιλίππου.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, γινόταν κάθε χρόνο διαχειριστικός έλεγχος και οι εκθέσεις υποβάλλοντο στα αρμόδια υπουργεία.

«Είναι γνωστά σε όλους μας αυτά» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE