ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέα σύλληψη για τον εμπρησμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων - 'Γιάφκα' παρανόμων αντικειμένων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νέα σύλληψη για τον εμπρησμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων - 'Γιάφκα' παρανόμων αντικειμένων

Πρόσωπο ηλικίας 29 ετών εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση εμπρησμού, συνελήφθη την Κυριακή (26/8) στη Λευκωσία. 

Ο 29χρονος συνελήφθη γύρω στις 17:30, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του, για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού πλυντηρίου οχημάτων στη Λευκωσία που διαπράχθηκε στις 23/8/2018.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε και ανακόπηκε ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη Λευκωσία, από μέλη της ΥΚΑΝ. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία και υποστατικά του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκε ένα ομοίωμα πυροβόλου όπλου, δύο σπρέι, 30 κυνηγετικά φυσίγγια και επανασυνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.  

Για την υπόθεση του εμπρησμού, συνελήφθη στις 25/8/2018, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, το οποίο οδηγήθηκε ενώπιων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE