ΚΥΠΡΟΣ: Μαγεύει το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μαγεύει το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχει τη φήμη του πιο όμορφου φεγγαριού του χρόνου, και όχι άδικα.

Χιλιοτραγουδισμένο και υμνημένο από μεγάλους ποιητές και μουσικούς. Κάθε πανσέληνος του Αυγούστου έχει τη δική της μοναδική αίγλη και ο καθένας έχει έναν καλό λόγο να κοιτά... ψηλά.

Έτσι και σήμερα, η πανσέληνος έχει έχει την τιμητική της και σε κάθε γωνιά της Κύπρου αρχαιολογικοί και όχι μόνο χώροι περιμένουν τους αθεράπευτα ρομαντικούς που θέλουν να απολαύσουν το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού.

Φυσικά, την τιμητική τους έχουν και τα ζευγάρια, που θα απολαύσουν την πανσέληνο σε πιο ιδιωτικούς χώρους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE