ΑΜΑΝ δήλωση προέδρου! «ΚΑΘΕΤΑ υπέρ της ΚΑΡΤΑΣ – Σιγά το πράγμα»

ΑΜΑΝ δήλωση προέδρου! «ΚΑΘΕΤΑ υπέρ της ΚΑΡΤΑΣ – Σιγά το πράγμα»

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision πριν την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας με την Ανόρθωση, ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Καταδικάζω τα ψεσινά επεισόδια. Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται εν έτει 2018-19. Αν με ρωτήσετε για την κάρτα φιλάθλου. Είμαι κάθετα υπέρ της κάρτας φιλάθλου. Είναι κάτι που πρέπει να το σεβαστούμε, υπάρχει σε όλη την Ευρώπη. Σιγά το πράγμα δηλαδή και να κάνουμε αυτά τα πράγματα στα γήπεδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE