ΣΚΗΝΙΚΟ με τον 19χρονο πορτιέρο της Ανόρθωσης

ΣΚΗΝΙΚΟ με τον 19χρονο πορτιέρο της Ανόρθωσης

Ο Δημήτρης Δημητρίου αντικατέστησε τον Φιλγκέιρας πριν την έναρξη του παιχνιδιού κόντρα στη Δόξα.

Δείτε το θέμα: ΞΑΦΝΙΚΟ πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ για Ανόρθωση πριν αρχίσει το ματς!

Ο 19χρονος κίπερ της Ανόρθωσης με το που άγγιξε την μπάλα καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Κυρίας.

Τον ενθάρρυναν έτσι οι οπαδοί της Ανόρθωσης και τον βοήθησαν να αποβάλει το άγχος και να δώσει το καλύτερο που μπορεί στην σημερινή (26/8) αναμέτρηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE