Με 24 παίκτες η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς της πρεμιέρας με Ερμή!

Με 24 παίκτες η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς της πρεμιέρας με Ερμή!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του Σαββατιάτικου (25/08, 18:00) αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της περιόδου 2018-2019, με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αμμόχωστος».

Μετά το τέλος της σημερινής (24/08) τελευταίας προπόνησης, ο Ντούσαν Κέρκεζ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ντόσα Τζούνιορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αρνητική εξέλιξη με Ντόσα Τζούνιορ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ντόπες» από τους οργανωμένους της ΑΕΛ! – Τι είπαν σε παίκτες και προπονητή

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA με αντίπαλο τον ΕΡΜΗ.

Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Σάββατο (25/08) στο Στάδιο Αμμόχωστος/ Επιστροφή και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Προσεκ, Αντρέας Κεραυνός, Νιλς Τεϊσέϊρα, Χάρης Κυριάκου, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μομσίλο Ράσο, Χρήστος Γουήλλερ, Ανδρέας Αβραάμ, Φιντέλις Ιρένε, Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι, Γιόν Γκαζτανάγκα, Μάρκο Ανταμοβιτς, Λεάντρο Σίλβα, Χουάν Ρομάν, Άλεξ Ντα Σίλβα, Μάνουελ Τόρρες, Κίρε Μαρκόσκι, Ντάνι Μπενίτεθ, Μάριος Πεχλιβάνης, Μάριος Ηλία, Νέστορας Μυτίδης, Ρούμπεν Χουράδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE