Έμεινε κι αυτός στο «τριφύλλι»! – «Να επαναφέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Έμεινε κι αυτός στο «τριφύλλι»! – «Να επαναφέρουμε την Ομόνοια εκεί που της αξίζει»

Η διοίκηση της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, ανακοίνωσε την παραμονή του Αχιλλέα Πετρακίδη.

Αναλυτικά:

”Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή Κύπριο πετοσφαιριστή, Αχιλλέα Πετρακίδη, γι΄ ακόμα ένα χρόνο.

Ο Αχιλλέας Πετρακίδης αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από το 2006 και είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

Με το «τριφύλλι» στο στήθος κατάφερε να πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 σούπερ καπ.

«Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, όμως με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Είμαι αισιόδοξος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε ο Αχιλλέας Πετρακίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE