Αρνητική εξέλιξη με Ντόσα Τζούνιορ

Αρνητική εξέλιξη με Ντόσα Τζούνιορ

Δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει εδώ και μέρες ο Ντόσα Τζούνιορ (μυϊκή διάταση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο) και ως εκ τούτου, δεν υπολογίζεται για το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ερμή (25/08).

Άρα, στο κέντρο της άμυνας αναμένεται λογικά να αγωνιστούν οι Λαφράνς και Αντρέ Τεϊσέιρα, εκτός κι αν ο Ντούσαν Κέρκεζ επιφυλάσσει κάποια… έκπληξη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE