«Ντόπες» από τους οργανωμένους της ΑΕΛ! – Τι είπαν σε παίκτες και προπονητή

«Ντόπες» από τους οργανωμένους της ΑΕΛ! – Τι είπαν σε παίκτες και προπονητή

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ πήγαν σήμερα (24/08) το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή για την 1η αγωνιστική, όπου δεν θα είναι παρόντες, λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Η επίσκεψη των οπαδών της ΑΕΛ στην τελευταία προπόνηση ήταν σχετικά σύντομη, όμως στάλησαν ηχηρά μηνύματα προς παίκτες και τεχνικό τιμ.

Τους ευχήθηκαν φυσικά να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν με νίκη και τόνισαν ξεκάθαρα πως τους στηρίζουν, όμως θα απέχουν λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Στη συνέχεια άναψαν πυρσούς δημιουργώντας ατμόσφαιρα… αγώνα και αποχώρησαν από το βοηθητικό, με τους «γαλαζοκίτρινους» να παίρνουν την κατάλληλη τονωτική «ένεση» για το αυριανό δύσκολο εκτος έδρας ματς με τον Ερμή του Κώστα Καϊάφα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE