Α/ΔΡΟΜΟΣ: Αντιλήφθηκε την φωτιά και κατέβηκε ο οδηγός της νταλίκας

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Αντιλήφθηκε την φωτιά και κατέβηκε ο οδηγός της νταλίκας

Αντιλήφθηκε άμεσα την φωτιά και κατέβηκε από το όχημά του ο οδηγός της νταλίκας, στην οποία ξέσπασε φωτιά το απόγευμα της Παρασκευής (24/8).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, κ. Ανδρέα Κεττή, η φωτιά ξέσπασε ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και επεκτάθηκε στον χώρο επιβατών και της μηχανής.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ο οδηγός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε αφού αντιλήφθηκε έγκαιρα την φωτιά και αποβιβάστηκε από το όχημα.

Σημειώνεται ότι η φωτιά κατασβέστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.