Φωτιά σε νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Φωτιά σε νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Ξέσπασε φωτιά σε νταλίκα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο από Λευκωσία προς Λεμεσό το απόγευμα της Παρασκευής (24/8).

Η φωτιά στο φορτηγό όχημα, ξέσπασε λίγο πριν τις 3:30 το απόγευμα της Παρασκευής (24/8), στο ύψος της Ακτής του Κυβερνήτη.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για κατάσβεση της φωτιάς.

Σημειώνεται ότι ανακόπηκε η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο από την Αστυνομία και διοχετεύεται μέσω της εξόδου της Ακτής του Κυβερνήτη.

*φώτο αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE