ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν θα υπάρξει άλλη πρόταση από την κυβέρνηση» - Προτροπές προς εκπαιδευτικούς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Δεν θα υπάρξει άλλη πρόταση από την κυβέρνηση» - Προτροπές προς εκπαιδευτικούς

Δηλώσεις έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στο Προεδρικό μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τους οργανωμένους γονείς.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου, αφού επανέλαβε το πακέτο των προτάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξέφρασε ελπίδα για θετική κατάληξη.

Όπως είπε, η κυβέρνηση εκφράζει την ελπίδα για αποδοχή των προτάσεων από τους εκπαιδευτικούς, ενώ τόνισε ότι θα ληφθούν μέτρα αν οι Διευθυντές αρνηθούν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους.

Σημείωσε δε ότι οι προτάσεις αποφασίστηκαν από κοινού στη συνεδρίαση της Πέμπτης (23/8).

Ρητά, ωστόσο, επεσήμανε ότι «δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε άλλη πρόταση από πλευράς της κυβέρνησης» θέτοντας δίλημμα στις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Εν τω μεταξύ, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ προσανατολίζονται όπως πάρουν απόφαση απόρριψης των προτάσεων του Προέδρου.

Ήδη, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ μίλησε για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των καθηγητών.

ΦΩΤΟ: ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE