ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρώτη αντίδραση από ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ - «Απαράδεκτες αποφάσεις»

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Πρώτη αντίδραση από ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ - «Απαράδεκτες αποφάσεις»

Πρώτη αντίδραση από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις μετά την πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη την Πέμπτη (23/8).

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ καλούν τους Διευθυντές, μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου (ΣΕΔΜΕΚ), όπως μη παραστούν στην Παγκύπρια Σύσκεψη Διευθυντών, που έχει συγκληθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018, «στο πλαίσιο των μέτρων κατά των μονομερών και απαράδεκτων αποφάσεων της Κυβέρνησης».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις καλούν επίσης τους Διευθυντές να μην προχωρήσουν στη σύγκληση των καθιερωμένων συντονιστικών συναντήσεων των Διευθυντικών Ομάδων, που πραγματοποιούνται κάθε έτος πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.