ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Κρίσιμη μέρα για εκπαιδευτικούς και υπουργό Παιδείας

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Κρίσιμη μέρα για εκπαιδευτικούς και υπουργό Παιδείας

Ανοίγουν τα χαρτιά τους την Τετάρτη 22/8 οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και ο υπουργός παιδείας, με σκοπό να βρεθεί διέξοδος στην κρίση που ξέσπασε ανάμεσά τους.

Ο κ. Χαμπιαούρης αναμένεται να συναντήσει διαδοχικά ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ.

Ωστόσο πριν την συνάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων με τον υπουργό, αναμένεται να συνέλθουν σε ξεχωριστές συναντήσεις από τις 9 το πρωί της Τετάρτης (22/8) τα Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια.

Γύρω στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να έχουν κοινή συνάντηση και από τις 3 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις του υπουργού και των οργανώσεων των εκπαιδευτικών.

Πρόγραμμα:

09:00-11:30 Κεντρικά Διοικητικά Συμβούλια Εκπαιδευτικών Οργανώσεων -  Χωριστές Συνεδρίες (Οίκημα ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ)

12:00-14:00  Εκπαιδευτικές Οργανώσεις  ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ (ΠΟΕΔ) - Κοινή συνεδρία (Κεντρικά Γραφεία ΠΟΕΔ)
 
15:00 -16:30 Υπουργός Παιδείας -  Συνάντηση με ΠΟΕΔ (Ισόγειο Υπουργείου Παιδείας)
 
16:30-18:00 Υπουργός Παιδείας - Συνάντηση με ΟΕΛΜΕΚ (Ισόγειο Υπουργείου Παιδείας)

18:30-19:30 Υπουργός Παιδείας - Συνάντηση με ΟΛΤΕΚ (Ισόγειο Υπουργείου Παιδείας)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Λετυμπιώτης για αφθώδη πυρετό: Έρχεται πακέτο στήριξης - «Πρώτιστος στόχος ο περιορισμός της νόσου»

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE